Mèdia 19/01/2014

L'enigmàtic comiat de Joan Carles Peris

Agnès Marquès s'acomiada de l'audiència del TN fins dissabte i Joan Carles Peris... fins "aviat"

Ara
1 min
Joan Carles Peris i Agnès Marquès

BarcelonaDesprés de set anys la parella televisiva formada per Agnès Marquès i Joan Carles Peris s'ha dissolt aquest diumenge. Els conductors del TN del cap de setmana s'han acomiadat de l'audiència en el que ha estat el seu últim informatiu junts. A partir del pròxim dissabte l'informatiu serà presentat per Marquès i Ramon Pellicer, que divendres va cedir el testimoni del 'TN vespre', que fins ara conduïa, al seu substitut, Toni Cruanyes.

En els últims minuts del 'Telenotícies' d'aquest diumenge al vespre Joan Carles Peris i Agnès Marquès han connectat amb el nou plató des d'on, a partir de dilluns, s'emetran els informatius de TV3.

Al final del programa Marquès, que el pròxim cap de setmana serà al nou plató al costat de Pellicer, s'ha acomiadat "fins dissabte". Però el comiat de Peris ha estat més llarg, més emocionat, i més enigmàtic. Després de defensar la qualitat del servei públic dels 'Telenotícies', tal com va fer Raquel Sans divendres, Peris s'ha acomiadat donant les gràcies als responsables de l'emissora i a l'audiència. I ha dit adéu amb un "fins aviat". TV3 no ha fet pública quina serà la nova tasca del periodista, però Cruanyes li desitjava, des de Twitter, sort "en la nova etapa" i "nova destinació". Un comiat, doncs, que sembla provisional, però que de moment no s'ha fet públic.

stats