Mèdia 22/02/2015

‘Polseres vermelles’ guanya l’Emmy Kids a la millor sèrie infantil

A.c.r.
2 min
‘Polseres vermelles’ guanya l’Emmy Kids a la millor sèrie infantil

BarcelonaLa sèrie de TV3 Polseres vermelles ha sigut reconeguda amb el premi Emmy Kids International a la millor sèrie infantil produïda fora dels Estats Units. En una gala celebrada divendres a la nit a Nova York, la ficció creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas es va imposar a dues produccions australianes i una de brasilera.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Polseres vermelles es va estrenar a TV3 l’any 2011 i aviat es va convertir en tot un fenomen entre l’audiència més jove. La segona temporada es va emetre ara fa dos anys i, segons Espinosa, la intenció és rodar-ne com a mínim una tercera, tot i que abans vol esperar que els actors creixin. Mentrestant, la sèrie ha iniciat la seva expansió internacional, i més enllà de l’emissió en diversos països d’Europa i Amèrica se n’han fet adaptacions a Itàlia -on acaba d’arrencar, amb gran èxit, la segona temporada- i als EUA -on la versió produïda per Steven Spielberg no ha obtingut els resultats esperats i ja ha sigut cancel·lada.

Per la seva banda, el format suec Wild kids va guanyar l’Emmy Kids en la categoria d’entreteniment, el britànic Mike The Knight en la de preescolar i el xilè ¿Con qué sueñas? s’ha endut el premi en l’apartat de programes de no-ficció. En l’àmbit de l’animació ha guanyat la sèrie francesa The jungle bunch to the rescue, i en la categoria de minisèries el premi ha sigut per a l’holandesa Alles mag.

“Hi ha una gran responsabilitat associada a la creació de continguts per a nens, i els guanyadors d’aquesta nit tenen l’alt nivell de qualitat que el món té el dret d’esperar”, va assenyalar, durant la gala, el president de l’Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències de la Televisió, Bruce L. Paisner.

stats