Mèdia 05/08/2019

'Por 13 razones' estrena la tercera temporada el 23 d'agost

La nova entrega de la sèrie 'teen' posarà el focus sobre la mort de l'esportista Bryce Walker

Ara
1 min
La tercera temporada posarà el focus sobre la mort de Bryce Walker.

BarcelonaMés secrets, amenaces i una nova mort. Netflix prepara la tercera temporada de 'Por 13 razones', la polèmica sèrie sobre Hannah Baker que arribarà a la plataforma de 'streaming' el 23 d'agost. La nova entrega, que serà la penúltima de la sèrie, tindrà 13 capítols i se centrarà en la misteriosa mort de l'esportista Bryce Walker (Justin Prentice).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Netflix va emetre el primer tràiler de la quarta temporada, en el qual es revela la data de l'estrena i alguns detalls dels nous capítols. El vídeo mostra la presència d'alguns dels personatges principals com ara el Clay, el Tony, la Jessica, l'Alex, el Justin i el Zach, que seguiran a la quarta part de la ficció. A més, inclou una escena intrigant: al funeral del jove Walker, la mare demana als assistents que parlin si saben alguna cosa sobre la mort del seu fill i es pot observar com Clay Jensen (Dylan Minnette) dubta de si confessar el que sap. El tràiler conclou amb la pregunta "Qui ha assassinat Bryce Walker?"

La nova temporada de 'Por 13 razones' prendrà el relleu de la segona part i començarà vuit mesos després d'haver evitat que Tyler cometés un acte tràgic a l'institut de Spring Fling. Mentre els alumnes de Liberty High ajuden Tyler hauran de tornar a passar per comissaria i, arran de la investigació policial sobre la mort de Walker, sorgiran els seus secrets més profunds.

stats