Mèdia 02/01/2020

La Supercopa d'Espanya també es podrà veure a través de Mitele Plus

El servei de Mediaset inclou en la seva oferta Movistar Liga de Campeones, que emetrà la competició

Ara
1 min
La CNMC qüestiona la subhasta dels drets de la Supercopa

BarcelonaLa polèmica edició d'aquest any de la Supercopa d'Espanya, que arrencarà el dimecres 8 de gener a l'Aràbia Saudita, es podrà veure per una finestra més a banda de Movistar+: Mitele Plus. La plataforma de pagament de Mediaset oferirà els partits de la competició, segons ha avançat a través de les xarxes socials. L'anunci del servei arriba després que el grup de comunicació al qual pertany va assegurar que no entraria en la subhasta pels drets d'emissió de la competició perquè se celebrava en un país que vulnera els drets humans.

La decisió de Mediaset va ser compartida per Atresmedia i per RTVE, que va ser el primer grup que va mostrar la disconformitat a emetre una competició que té lloc en un país que no respecta els drets humans, sobretot els de les dones. "Si a RTVE apostem per l'esport femení, ¿què hi fem en un país on les dones són empresonades per defensar els seus drets?", van explicar llavors. Tot i que RTVE va renunciar a adquirir els drets d'emissió de la competició, la corporació pública sí que cobrirà la Supercopa a través dels seus serveis informatius.ARANWS20191112_0049Portar el futbol a l’Aràbia Saudita: milions o moralitat?

La raó per la qual Mitele Plus pot emetre els partits de la Supercopa d'Espanya és que ofereix paquets que inclouen Movistar Liga de Campeones, que serà l'encarregat de retransmetre la competició. Aquest mateix canal també forma part de l'oferta de la televisió d'Orange.

stats