Mèdia 13/06/2019

'Talent guide', una revista per entendre i gaudir de Barcelona, gratis amb l'ARA

La versió en català d'aquesta publicació en anglès promoguda per BCU es dona aquest diumenge

Ara
2 min
'Talent guide', una revista per entendre i gaudir de Barcelona, gratis amb l'ARA

BarcelonaEl Barcelona Centre Universitari (BCU) i l’ARA publiquen per segon any consecutiu la revista ‘Talent guide’, una guia per a estudiants estrangers i investigadors que venen a Catalunya. La publicació, de 88 pàgines, combina la informació sobre el món de la recerca i la universitat amb una àmplia oferta cultural i de lleure. Tots els estudiants i investigadors que arribin els pròxims mesos rebran gratuïtament la ‘Talent guide’ en anglès a través dels seus centres de referència, mentre que els lectors de l’ARA en podran obtenir la versió en català aquest diumenge gratuïtament amb el diari.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb aquesta aposta, el BCU i l’ARA volen contribuir a la bona acollida del talent universitari i investigador que tria Barcelona per desenvolupar la seva trajectòria acadèmica i professional. Per això s’hi inclou tot l’entramat d’organismes i infraestructures científiques, el ric ecosistema dels diferents campus –tant els de la capital com els de la resta del país– i la proliferació d’espais de ‘coworking’ i de ‘start-ups’, a més de la seva empenta com a ciutat de congressos –amb el Mobile World Congres com a més destacat– i de tecnologia.

Al costat d’això, en el vessant més lúdic, la revista ofereix una àmplia agenda anual d’esdeveniments ciutadans de tota mena i posa el focus en la descoberta de Barcelona des de tots els possibles angles: l'oferta gastronòmica i esportiva, les festes i tradicions populars, les àmplies possibilitats de ‘shopping’, els restaurants i bars, els mercats, la música, el teatre, el cinema, els museus i centres d’art... També inclou informació pràctica de transports, possibles destins en avió ‘low cost’, rutes per Catalunya, allotjaments, preus i horaris, a més de consells de tota mena.

La ‘Talent guide’ és, sens dubte, una revista pensada per guardar, feta a tot color, dissenyada i concebuda per l’equip de l’ARA. Una revista que aspira a ser molt útil per als visitants que venen de fora però també per als ciutadans nadius, als quals els ajudarà a redescobrir la ciutat i a entendre el seu potencial com a destí de ciència i coneixement i com a espai de cultura en un sentit molt ampli. No és un producte per a turistes, sinó per a persones que viuen o volen viure a Barcelona, i que volen entendre la ciutat més enllà dels tòpics, més enllà de grans icones com la Sagrada Família, el Barça i el Modernisme, i com a centre d’un entorn que és més que la Costa Brava i Montserrat.

La revista es presentarà dilluns que ve, dia 17, en un acte públic al Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau, a les 18.30 hores, presentat per Antoni Bassas i amb la participació del vicedirector del Sincrotró ALBA Gastón García, i amb la presència de la directora de l'ARA, Esther Vera, i la directora de BCU, Montse Serret.

stats