Enquesta 30/05/2024

Qui guanyarà la tercera edició d''Eufòria'?

TV3 emet aquest divendres la gran final de la tercera temporada

Eufòria

Després de dues temporades en què el talent femení era majoritari en les finals, l'última gala de la tercera edició d'Eufòria serà més masculina que mai. Dos nois –el Julien i el Lluís– i una noia –la Maria– es juguen ser els guanyadors del talent show de TV3. És una final en què no hi ha un clar favorit, tot i que inicialment sembla que el Julien, que ha sigut preferit en quatre ocasions, ho té tot a favor per guanyar el concurs. Qui creieu que en serà el guanyador? El triomfador s'endurà, entre altres coses, un contracte discogràfic i formarà part del cartell del Share Festival de l'any vinent.

El director del programa, Sergi Arévalo, assegura que en aquesta edició han tingut la sensació que el públic votava segons si li havia agradat o no l'actuació de la nit, i no tant pels seus favorits. Si la seva percepció és correcta, el guanyador dependrà molt del xou que faci a l'última gala. El director recorda que en les anteriors edicions el primer que s'ha classificat per a la final –enguany el Julien– mai ha guanyat.

En la final, el Julien haurà de defensar Va com va, una versió d'El Diluvi amb la lletra d'Ovidi Montllor, i Uptown funk, de Mark Ronson i Bruno Mars; el Lluís cantarà Que boig el món, de Lax'n'Busto, i Wrecking ball, de Miley Cyrus, i la Maria s'enfrontarà a Proud Mary, de Tina Turner, i La gran eufòria, de Joan Dausà.

Voteu el vostre favorit a l'enquesta!

stats