Televisió pública

TV3 aposta per l'entreteniment amb una nova sèrie del creador de 'Merlí'

El nou programa de Ricard Ustrell i el 'late night' de Joel Díaz són dues de les novetats destacades

2 min
Joel Díaz presentarà el' late night' Zona Franca'

Sant Joan DespíLa cerca de nous públics, i sobretot espectadors joves, ha estat un dels factors clau per a la priorització de l’entreteniment a la graella de la temporada 2022-2023 de TV3. La televisió pública ha presentat avui les seves propostes de cara al nou curs i en destaca el nou espai per al prime time dels dissabtes, Col·lapse, dirigit i presentat per Ricard Ustrell; el late night Zona Franca amb Joel Díaz, i el programa Tot són problemes, que anirà a la franja de les 20 h dels divendres en substitució del resum setmanal de l’Està passant. Aquest nou espai el presentaran Patrick Urbano, Serapi Soler i Juliana Canet, tres de les cares més joves de la Corporació, i tractarà amb humor els problemes quotidians dels famosos del país.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Una de les absències de l'últim trimestre del 2022 serà la ficció de producció pròpia, que no arribarà fins al gener del 2023. En aquest sentit, una les grans esperances és la nova sèrie d’Héctor Lozano, creador de Merlí, Bojos per Molière. La ficció serà una comèdia dramàtica coral de vuit episodis ambientada en el món del teatre. La sèrie es trasllada a la Barcelona del 1997, que encara viu els efectes dels Jocs Olímpics i no ha estat envaïda per aglomeracions de turistes, i els seus protagonistes seran un grup de joves d’entre 18 i 25 anys que comencen a estudiar art dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. D’aquesta manera, Lozano s’endinsa per tercer cop en el món de l’educació després de Merlí, el seu gran èxit, i el seu spin-off, Merlí sapere aude.

El gran canvi de la graella de TV3 d'aquest curs és l'intercanvi de franges horàries del Tot es mou i el Planta baixa. El primer, que ara s'emetrà de 10.30 h a 13.45 h, estarà molt connectat al territori, segons ha detallat la seva presentadora, Helena Garcia Melero. Pel que fa al Planta baixa, que ara presentarà Agnès Marquès i que torna a TV3 després del seu pas per RAC1, vol donar més èmfasi al gènere de l'entrevista. Marquès ha detallat que la segona part del programa estarà reservada per parlar de manera relaxada amb personatges coneguts, tant d'aquí com d'internacionals.

stats