Aduiències
Mèdia 01/11/2014

TV3 creix a l'octubre i consolida el lideratge amb la millor dada de l'últim any i mig

La televisió pública tanca el mes amb un 14,2% de quota i 1,8 punts d'avantatge sobre Telecinco

Ara
2 min

BarcelonaTV3 va ser el canal de televisió més vist a Catalunya durant l'octubre. La televisió pública ha guanyat nou dècimes en relació amb el mes de setembre, fet que li ha permès revalidar el lideratge i eixamplar una mica més la distància respecte a Telecinco, que ocupa el segon lloc. El 14,2% de quota de pantalla amb què TV3 ha tancat el desè mes de l'any representa la seva millor dada des de l'abril del 2013 –quan havia arribat al 14,3%–, i li permet superar el canal de Mediaset en 1,8 punts.

La privada, però, també ha experimentat aquest mes un creixement important, de set dècimes, fins a arribar al 12,4%, la qual cosa li ha permès superar clarament Antena 3 en la lluita per la segona plaça. El canal d'Atresmedia s'havia imposat per una dècima al setembre, però ara n'ha perdut tres i ha baixat fins a l'11,5%, i queda gairebé un punt per sota de la seva rival.

La 1 continua sense aixecar cap i ocupa la quarta posició amb un 7% de quota –al setembre tenia un 6,9%–, i supera en només quatre dècimes La Sexta, que obté un històric 6,6% i es distancia així de Cuatro, a la qual superava per només una dècima el mes passat. El segon canal de Mediaset, en canvi, es manté en el 6,2%.

Per la seva banda, 8TV ha batut el seu rècord històric del setembre i s'ha enfilat fins al 4,4%, dues dècimes més que el mes anterior. Pel que fa a la resta de canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, el Super3/33 baixa una dècima, fins a l'1,6%, i tant el 3/24 com l'Esport3 es mantenen, respectivament, en un 1,6% i un 1,2%.

stats