Publicitat
Publicitat

DEBAT AL PSOE

Moratinos i Pajín s'apunten a la platafoma de Chacón

Els dos exministres realitzen un document on aposten per un model d'igualtat i solidaritat per a Espanya que complementa la iniciativa 'Molt PSOE per fer'

Els exministres Miguel Ángel Moratinos i Leire Pajín s'han sumat a la iniciativa Molt PSOE per fer, la plataforma de Carme Chacón per incidir en el Congrés del PSOE, amb un document en el qual aposten per un model d'igualtat i solidaritat que Espanya pugui exportar a l'exterior . Amb Moratinos i Pajín segueix augmentant la nòmina d' exministres de Zapatero que hi participen , al costat de l'exministra de Defensa , Francisco Caamaño o Juan Fernando López Aguilar , que fan una dura valoració de l'última etapa de govern que els ha merescut els retrets d'altres dirigents socialistes en un article , Jo sí que vaig ser-hi , remès al diari El País .

Les idees que els exministres d'Afers Exteriors i de Sanitat pretenen traslladar parteixen de la base que "és el moment de la participació, del debat i la transparència " i creuen que el nou model s'ha de sustentar en la mobilització ciutadana i el compromís polític . Moratinos i Pajín , que emmarquen les seves propostes en la necessària internacionalització del socialisme , proposen un model polític que incideixi en el desenvolupament humà sostenible , la defensa de l' estat de benestar , que aposti per la lluita contra el canvi climàtic i l'impuls de les energies renovables . " Un model econòmic global orientat al creixement sostenible , on el sistema financer defensen sigui un instrument però no l'objectiu últim de l'acció política " .

Els dos exministres creuen que aquest projecte ha de lluitar contra les desigualtats i les injustícies i ha de tenir com a objectiu global eradicar la pobresa i la fam al món . La diversitat cultural ha d'afavorir l'entesa , segons els dos nous signants de Molt PSOE per fer, que situen l'accés a les noves tecnologies de la informació com un dret universal .

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT