Política 24/12/2012

Camacho alerta Mas que no pot formar un Govern "amb un nucli dur de talibans"

La líder del PP demana que els consellers estiguin disposats a refer ponts amb el govern espanyol i demana a Artur Mas que rectifiqui el seu pacte amb ERC

Sara González
1 min
La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho / EFE

BarcelonaLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat al president Artur Mas que no confeccioni un Govern "amb un nucli dur de talibans" que es dediquin a la "confrontació" en comptes de reconstruir ponts amb Madrid. Camacho ha alertat que si els consellers són membres "del pinyol que busquen tensar encara més la corda" amb Espanya, serà el seu partit qui assumeixi el paper de construir ponts.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La dirigent popular ha lamentat que el nou Govern estarà "controlat per ERC" i serà un nou tripartit. En aquest sentit, ha demanat a Mas que "no caigui en les imposicions" i les quotes de poder que demana ERC i rectifiqui aquest pacte que, al seu parer, perjudicarà l'economia catalana.

Govern de 8 consellers

Camacho també ha insistit que cal reduir d'11 a 8 el nombre de conselleries, i fins i tot ha explicat la seva proposta d'estructura de l'executiu. Aposta per la supressió de la vicepresidència i per l'estructura següent: Economia, Innovació i Ocupació; Hisenda i Administracions Públiques; Salut, Benestar Social i Família; Educació, Cultura i Esport; Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; Política territorial, Transport i Medi Ambient; Interior i, per últim, Justícia.

stats