Societat 02/01/2017

L'Ajuntament de Barcelona ampliarà plantilla en 400 persones els pròxims mesos

Les noves incorporacions, en els primers mesos de l'any, es faran en previsió de baixes, jubilacions i per reduir interins

Ara
1 min
Colau presidint el ple d'aquest divendres / CÈLIA ATSET

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona ha informat aquest dilluns que incorporarà més de 400 treballadors durant els primers mesos de 2017. Segons el Pla de Recursos Humans vigent, durant aquest mandat està previst que la plantilla creixi amb 1.900 places entre oferta pública i borses de treball. D'aquestes, unes 250 s'encarregaran de reforçar l'atenció dels serveis socials.

En un comunicat, el consistori ha justificat aquestes noves contractacions després de revisar les previsions de baixes, jubilacions i la "generalització" d'interins en l'administració complint amb els serveis i funcions bàsiques. Concretament, el procés de contractació es va iniciar al setembre de 2016 després de la remunicipalització de tres jardins infantils, diversos punts d'Informació i d'Atenció a les Dones, i del Servei d'Atenció, Recuperació i Acollida.

A l'àrea de Drets Socials, s'ha estimat la incorporació de 260 persones per reforçar l'atenció directa dels Equips d'Atenció a la Infància i Adolescència, dels Centres de Serveis Socials i altres d'especialitzats per a les persones discapacitades després que la demanda d'aquest àmbit hagi augmentat més d'un 20% en els últims anys.

Districtes

En l'àmbit dels serveis territorials dels districtes s'incorporaran prop de 150 persones en els serveis de llicències i inspeccions, i així es cobrirà l'augment del 40% de les necessitats de personal identificades en el marc del pla de recursos humans del consistori.

stats