Societat 10/03/2017

Mor el fill que esperava la dona apunyalada pel seu marit

La víctima, de 33 anys i de nacionalitat polonesa, ha sigut traslladada a l'Hospital de Sant Pau en estat crític

Acn
2 min
Portal de l'edifici on vivia la dona que ha estat apunyalada per la seva parella

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra han detingut un home que ha apunyalat la seva parella embarassada aquest divendres al migdia en un habitatge al Carrer de Francesc Bolós, 36, de Nou Barris, a Barcelona. El nadó ha mort al cap d'unes hores, segons ha informat la mateixa alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Els fets s’han produït al voltant de les 13.00 h, quan hi ha hagut una baralla a l’interior d’uns baixos del districte. Quan els Mossos han arribat al lloc s’han trobat, al portal de l’edifici, una dona que fugia i que estava ferida d’arma blanca. La víctima, de 33 anys, de nacionalitat polonesa i en avançat estat de gestació, ha estat traslladada a l’Hospital de Sant Pau en estat crític.

A dins de l’habitatge els agents hi han trobat un home, atrinxerat en una habitació, que s'havia autolesionat i que ha quedat detingut com a presumpte autor d’un homicidi en grau de temptativa. L’agressor té 33 anys i és també de nacionalitat polonesa.

A més dels efectius dels Mossos d’Esquadra, fins al lloc s’hi han desplaçat quatre ambulàncies del SEM. La policia catalana ha obert una investigació amb l’objectiu d’esclarir els fets.

Un home que treballa a una farmàcia davant de la finca on s'han produït els fets ha explicat que, cap a la una del migdia, uns homes li han demanat que truqués de seguida a emergències perquè hi havia una dona molt malferida a l'entrada de la finca del davant. "Quan m'hi he acostat, hi havia molta sang i la dona no parlava", ha explicat el farmacèutic, que ha afegit que "els nois que l'estaven auxiliant li han dit que aguantés, que ja venia el sistema d'emergències".

stats