Successos

Un ferit per la caiguda d'una branca de grans dimensions a Barcelona

L'home ha hagut de ser traslladat a l'hospital després de l'impacte

2 min
La branca de grans dimensions ha caigut al costat d'una terrassa d'un restaurant

BarcelonaLa caiguda de la branca d'un arbre hauria pogut tornar a ser tràgica aquest divendres a Barcelona. Un home ha resultat ferit al barri de les Corts per la caiguda d'una branca de grans dimensions. Els fets han ocorregut als volts de les 13.30 h a l'encreuament dels carrers Arizala amb avinguda Madrid, a tocar del Camp Nou. Segons el relat de la víctima, la branca s'ha trencat mentre esperava per travessar el carrer i li ha caigut a sobre. La sort, explica a l'ARA Joaquim Massó, és que quan ha sentit el cruixit ha tingut temps de veure la branca caure i intentar esquivar-la. Tanmateix, l'ha acabat colpejant al cap i a l'esquena i l'ha fet caure a terra. "M'ha anat de ben poc", afirma.

A conseqüència de l'impacte, Massó ha hagut de ser traslladat en ambulància a l'hospital, on li estan fent proves. Tot i el fort impacte, no té ferides de gravetat. Amb l'ensurt encara al cos, Massó explica que podria haver sigut pitjor perquè la branca ha caigut també sobre una taula d'una terrassa d'un restaurant proper que, sortosament, en aquell moment estava buida.

Massó apunta que no feia vent i que la branca ha caigut pel seu propi pes perquè "estava podrida". "Es veia el forat de color negre", afegeix. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat agents de la Guàrdia Urbana i dels bombers, que han retirat la branca trencada.

L'estiu passat la caiguda d'una palmera va matar una jove de 20 anys a la plaça Emili Vendrell, al barri del Raval de Barcelona, a la confluència entre els carrers Joaquín Costa i Peu de la Creu. Arran d'aquell episodi i d'altres en què no hi va arribar a haver ferits, com una caiguda d'un arbre a la superilla de Sant Antoni i un altre en un parc infantil del Clot, l'Ajuntament va intensificar la revisió de l'arbrat de la ciutat, especialment castigat per la sequera.

stats