Societat 07/11/2011

Els crema la casa perquè la van fer fora del seu Facebook

Jen Harris va calar foc, presumptament, a la casa d'una parella amiga perquè l'havien eliminat com a amistat al Facebook i no l'havien invitat a una festa organitzada també a través d'aquesta xarxa social

Ara
2 min
Jennifer Harris

BarcelonaUna dona ha sigut detinguda per haver calat foc, presumptament, a casa d'uns amics, al municipi de Des Moines, a Iowa, perquè no van acceptar la seva sol·licitud d'amistat al Facebook.

D'acord amb el Des Moines Register, la casa de la família Rasmussen es va convertir en fum la matinada del 27 d'octubre. Els bombers van observar que l'incendi no havia sigut accidental i, per això, van preguntar a la família si sabien d'algú que els volgués fer mal. El marit i l'esposa es van posar d'acord de forma immediata en un sospitós: Jen Harris.

Els detectius han arrestat ja Jennifer Christine Harris, de 30 anys i de Des Moines, amb el càrrec d'incendi premeditat en primer grau. L'amistat de Nikki Rasmussen i de Jen Harris estava passant una mala ratxa quan els amics de la víctima de l'incendi planejaven una festa a través de Facebook. Aquest esdeveniment es va fer massa gran i algunes de les persones que, a última hora, es volien sumar a la celebració van ser rebutjades. Arran d'això, segons 11Alive, Harris va començar, presumptament, a publicar comentaris molt desagradables al mur del perfil de Facebook de Rasmussen. A causa d'això, Nikki va acabar amb la seva amistat en aquesta xarxa soxial.

Aquesta ofensa, suposadament, va ser massa gran per a Harris, que va portar la seva ira fora de línia i, suposadament, va incendiar el garatge de la família i va fondre el revestiment de la porta.

Associated Press diu que el foc va destruir el garatge i va danyar la casa dels Rasmussens. Tot i això, confirmen que no va causar ferits. Harris està detinguda a la presó del comtat de Polk amb una fiança de 100.000 dòlars.

stats