Successos

Maten al seu pis un home que regentava un bar de copes del Gaixample

Els Mossos detenen un altre home per aquest assassinat, que sorprèn els veïns

2 min
El crim ha passat al número 66 del carrer Comte d’Urgell de Barcelona.

BarcelonaLa majoria dels veïns del número 66 del carrer Comte d’Urgell de Barcelona, a tocar de la Gran Via, desconeixien aquest divendres al migdia l’escena que s’havia viscut unes hores abans al seu bloc. Però en un pis de l’edifici hi ha dos precintes dels Mossos d’Esquadra a la porta, i encara s’hi veu també una resta de sang marcada amb un número –la policia científica l’ha recollit com a indici–. De matinada s’ha produït un crim dins d'aquest domicili: han matat, tot apunta que amb una arma blanca, un dels homes que hi vivia, de 65 anys i nacionalitat espanyola.

La víctima regentava amb la seva parella el bar de copes People Lounge a pocs metres del pis, al Gaixample, la zona de la ciutat coneguda així perquè concentra establiments gay-friendly. Els Mossos han detingut un home de 44 anys i nacionalitat colombiana per aquest assassinat.

Una veïna ha explicat a l’ARA que a partir de la mitjanit ha començat a sentir uns “cops forts”, tot i que ha pensat que podien tornar a ser uns inquilins que li havien fet “la vida impossible” pel soroll que havien causat fa un temps. La veïna ha dit que ha deixat de sentir els cops cap a les tres de la matinada, el moment en què els Mossos han rebut l’avís per un possible assassinat.

L’arribada de la policia a l’edifici no ha despertat els veïns, malgrat que els agents, basant-se en la descripció de la parella de la víctima, han desplegat un dispositiu de recerca per trobar l’autor, que havia escapat del domicili. Al cap de poc l’han detingut.

“El grau d’implicació”

Els Mossos han informat que investiguen “el grau d’implicació” de l’home arrestat pel crim i la seva relació amb la víctima. Els veïns s'han mostrat sorpresos per l’assassinat i han afegit que la parella feia molts anys que vivia al bloc. El local d’oci nocturn propietat de la parella, que està situat a la cruïlla del carrer Diputació amb Villarroel, ha anunciat que estarà tancat temporalment.

stats