PROMOCIÓ
Mèdia 02/12/2012

El DVD de la Festa dels Súpers, només amb l'ARA

Ara
2 min
L'ARA ofereix en exclusiva el DVD d'una Festa dels Súpers multitudinària.

BARCELONAEntre dijous i diumenge de la setmana vinent, l'ARA oferirà en exclusiva a tots els seus lectors el DVD de l'última edició de la Festa dels Súpers, que va reunir 300.000 persones a l'Estadi Olímpic de Montjuïc el cap de setmana del 21 i el 22 d'octubre. El DVD, que es vendrà conjuntament amb el diari per 9,95 euros, inclou un recull de gags protagonitzats pels membres de la família del Super3 relacionats amb el món de l'esport -que va ser el fil argumental d'aquesta edició de la trobada-; l'enregistrament de l'espectacle central de la Festa, en què els súpers van ajudar els personatges del Club a derrotar el Nen d'Or del malvat senyor Pla; i el clip de la cançó M'agrada l'esport , que va convertir-se en la banda sonora de la celebració i que tots els seguidors del Super3 van ballar junts a l'Estadi.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest document, doncs, permetrà a tots els assistents a la Festa dels Súpers d'enguany reviure'n els moments més memorables, i donarà l'oportunitat als que no hi van ser de descobrir-los. Malgrat l'elevada xifra d'assistència, que els responsables del Club van considerar "un èxit", la pluja que durant tot aquell cap de setmana va amenaçar de caure -i que finalment no va arribar- va provocar que alguns súpers optessin per quedar-se a casa. Ara, però, ells també podran tenir un testimoni de com es va viure la Festa.

La d'aquest any va ser la setzena edició de la trobada anual dels socis del Club Super3, i va tenir com a eix central la promoció de valors com la pràctica esportiva i el bons hàbits alimentaris. Del 6 al 9 de desembre, coincidint amb els quatre dies del pont, els lectors de l'ARA podran adquirir en exclusiva el DVD que en recull els millors moments.

stats