Mèdia 30/12/2012

L'únic àlbum de Mazoni per al 2013, amb el suplement 'Play'

El que havia de ser el nou elapé de Jaume Pla s'ha reduït a l'extrem per quedar-se amb només dos temes: 'Magranes molt' i 'Purgatori'. El podràs aconseguir amb Play divendres

Ara
1 min
L'únic àlbum de Mazoni per al 2013, amb el suplement 'Play'

BarcelonaMazoni es planta al 2013 concentrant tota la seva essència en un senzill de dues cançons. El que havia de ser el nou elapé de Jaume Pla s'ha reduït a l'extrem per quedar-se amb només dos temes: Magranes molt i Purgatori .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta condensació de la perspectiva i la música de Mazoni estarà disponible per a tots els lectors del diari ARA el divendres 4 de gener amb el nou suplement del rotatiu: Play . Per només 2,95 euros, tothom que compri l'ARA tindrà l'oportunitat d'emportar-se a casa l'únic llançament musical de l'artista del Baix Empordà.

A Magranes molt , parla sobre "com les situacions adverses ens obliguen a transitar per nous camins". "L'oportunitat de descobrir coses noves, en aquest cas l'amor, apareix en trencar la rutina encara que sigui per força". En segon lloc, a Purgatori reflexiona sobre "el fet de desfer-nos d'allò que no és essencial". "Això no només ens fa més feliços -afegeix- sinó que converteix la nostra posició en inexpugnable. Si no tens res, no et poden amenaçar amb res".

Aquest és el disc de Mazoni per a l'any 2013. Un single que no és preàmbul ni anunci de res més. Després d'enregistrar aquests dos temes tan acústics, Pla afirma que es prendrà un any sabàtic: "No trauré cap disc ni faré gira, però per a mi serà un any de treball per trobar un llenguatge nou i una nova manera d'expressar-me". Sense dubte, és el treball que suposa un punt de partida per a un altre Mazoni.

stats