PROMOCIÓ
Mèdia 16/03/2013

Els dos llibres de Lluís Llach, els dos pròxims diumenges amb l'ARA

La setmana vinent, 'Memòria d'uns ulls pintats' per 9,95 euros

Ara
2 min
El cap de setmana vinent l'ARA oferirà la novel·la de Lluís Llach Memòria d'uns ulls pintats.

BarcelonaEls dos pròxims caps de setmana l'ARA oferirà als seus lectors els dos primers llibres escrits per Lluís Llach: la novel·la Memòria d'uns ulls pintats i Estimat Miquel , que sortirà a la venda la setmana vinent i que repassa l'estreta relació d'amistat que el cantautor de Verges va mantenir amb el poeta Miquel Martí i Pol.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Dissabte i diumenge de la setmana que ve el diari anirà acompanyat de Memòria d'uns ulls pintats , la novel·la que va suposar el debut de Llach en el món de la literatura i que l'any passat va convertir-se en un dels llibres més venuts per la diada de Sant Jordi.

Aquest volum, publicat per Empúries, narra la història d'un grup de quatre joves barcelonins, dos nois i dues noies, que veuen com la proclamació de la República els obre un món nou, ple de llibertats, esperances i oportunitats. Però l'esclat de la Guerra Civil i l'inici de la dictadura franquista marca per sempre les seves vides i la de les seves famílies, i té unes conseqüències nefastes sobre l'especial relació d'amistat entre els dos nois, el David i el Germinal. És justament aquest últim qui, ja de gran, recorda aquells anys en una conversa amb un director cinematogràfic que busca argument per a la seva nova pel·lícula.

El cap de setmana vinent, tots els lectors de l'ARA podran aconseguir, per 9,95 euros i juntament amb el seu exemplar del diari, aquesta novel·la en format de butxaca.

Després de la bona rebuda que va tenir Memòria d'uns ulls pintats , Lluís Llach va continuar escrivint, tot i que en aquest segon cas no es va decantar per la ficció sinó per un llibre de caire més aviat autobiogràfic. Estimat Miquel , que es posarà a la venda dijous de la setmana que ve, és un recull de la correspondència que el cantautor i Miquel Martí i Pol van mantenir per fax durant molts anys, i va acompanyat de dos CD amb els poemes de l'autor de Roda de Ter musicats i interpretats per Llach.

L'ARA oferirà aquest llibre als seus lectors d'aquí 15 dies.

stats