Economia 24/05/2016

Monsanto rebutja l'oferta de compra de Bayer i espera millores

El grup nord-americà productor de transgènics veu massa baixa la proposta de 62.000 milions de dòlars feta pel grup alemany

Ara
1 min
El consell executiu de Bayer.

BarcelonaEl grup nord-americà Monsanto vol forçar una oferta més alta de compra per part de l'alemanya Bayer. La companyia ha rebutjat els 62.000 milions de dòlars (més de 55.200 milions d'euros) que havia posat sobre la taula Bayer però no llença la tovallola i segueix interessada a seguir negociant la quantitat, segons ha publicat l'agència 'Bloomberg'.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Monsanto, una empresa de tecnologia agrícola polèmica per la seva activitat de producció de transgènics, espera una segona oferta millorada, segons els analistes. Si ara era de 122 dòlars per acció, apujar-la fins als 135 dòlars seria un llindar plausible per visualitzar un acord, afegeixen.

La multinacional alemanya finançarà l'operació amb una combinació d'ampliació de capital i emissió de deute, per la qual cosa compta amb el suport de Bank of America Merrill Lynch i Crédit Suisse. El conseller delegat de Bayer, Werner Baumann, ha destacat aquesta setmana que si fructifica l'operació es crearà "valor substancial" per als accionistes d'ambdues companyies.

stats