Mónica Naranjo, jurat d''Operación Triunfo'

La cantant estarà acompanyada per Joe Pérez-Orive, especialista en màrqueting, i Manuel Martos, director executiu de Universal Music

La nova edició d''Operación Triunfo', que s'estrenarà aquesta tardor a TVE, ja té jurat. Segons ha anunciat la cadena, les tres persones que valoraran les actuacions dels participants en el talent seran Mónica Naranjo, Joe Pérez-Orive i Manuel Martos. Seran els tres membres fixos del jurat als quals cada setmana se sumarà un convidat. 

Naranjo és la cara més popular de la tria, malgrat tots tres tenen una carrera dilatada en la industria musical. Pérez-Prive és actualment director de màrqueting de Live Nation Entertainment, càrrec que també va desenvolupar en altres empreses com Ticketmaster i Hard Rock Cafe. Anteriorment havia sigut director general de Clipper Music. Per la seva banda, Manuel Martos és productor executiu i director artístic de Universal Music. 

Entrevista a Noemí Galera: "Un concursant et pot enfosar del tot un programa"

Segons ha explicat Gestmusic, en aquesta nova edició el programa vol tornar als seus orígens i donar el màxim protagonisme als aspirants a cantants i evitar les polèmiques amb el jurat. "El focus estarà damunt de l'escenari i no a la taula del jurat", han remarcat. D'aquesta manera el programa es vol allunyar de situacions incòmodes com les que es van viure quan Risto Mejide va participar al 'talent'.

La nova edició d''Operación Triunfo' també viurà canvis a l'acadèmia, ja que, segons es va anunciar al juliol, Noemí Galera, directora de càsting de Getmusic, en serà la directora. A més, Manu Guix serà el director musical de l'escola de cantants.