EL RADAR
Mèdia 31/07/2017

Aniston i Witherspoon, amigues i ara companyes de sèrie

Protagonitzaran una ficció sobre els programes matinals de televisió produïts a Nova York

Ara
1 min
Aniston i Witherspoon, amigues  i ara companyes de sèrie

BarcelonaJennifer Aniston i Reese Witherspoon, íntimes amigues en la vida real, protagonitzaran una nova sèrie que girarà al voltant del món de la televisió i els programes matutins rodats a Nova York, ha informat l’edició digital de The Hollywood Reporter. El projecte, creat per l’exdirectiu de la HBO Michael Ellenberg i que suposarà el retorn d’Aniston a la televisió després del seu cèlebre paper a Friends, es presentarà a les cadenes i plataformes d’internet en les pròximes setmanes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Jay Carson -conegut per House of cards- serà l’encarregat d’escriure’n el guió, mentre que Steve Kloves -Harry Potter- en serà un dels productors executius al costat de les actrius protagonistes. No serà la primera vegada que les dues actrius treballin juntes, perquè Witherspoon va encarnar la germana petita d’Aniston a Friends.

Witherspoon acaba de ser nominada a l’Emmy pel seu treball a la minisèrie de la HBO Big little lies. Aniston, cinc vegades candidata a l’Emmy per Friends, va estrenar aquest any el drama bèl·lic The yellow birds i té en cartera la cinta independent Dumplin.

stats