Mèdia TV 08/06/2023

La final d''Eufòria': quan i com serà?

La Jim, l'Alèxia i la Carla aspiren a guanyar la segona edició del concurs de TV3

2 min
Les finalistes d''Eufòria'

BarcelonaEufòria és, amb diferència, un dels programes de més èxit de TV3. La segona edició no només ha igualat la primera pel que fa a audiència sinó que l'ha arribat a superar. El format, ja plenament consolidat a la televisió pública, es prepara per escollir la guanyadora d'aquest any, que serà la Jim, l'Alèxia o la Carla.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Quan és la final d'Eufòria? A quina hora comença? Quin serà el sistema per escollir la guanyadora? A continuació us resolem tots els dubtes.

Quan serà la final d''Eufòria'? Data i hora

La gran gala final d'Eufòria tindrà lloc divendres, 9 de juny. Com és habitual, el programa arrencarà a les 22 h i s'allargarà gairebé fins a la una de la matinada, quan s'anunciarà la guanyadora d'aquest any. A banda de les actuacions de les finalistes, hi haurà un número musical d'obertura en què participaran els setze concursants d'aquesta edició. Finalment, el convidat de la nit serà Nil Moliner, que cantarà dues de les seves cançons més conegudes, Dos primaveras i Som ocells.

Quin serà el sistema per triar la guanyadora?

La mecànica de la gala final seguirà la línia de les semifinals. Hi haurà una primera ronda d'actuacions, després de la qual s'obriran les votacions del públic, que podran escollir la seva preferida a través de la web de TV3 (s'hi podrà accedir fàcilment amb el QR que sortirà a la pantalla, com és habitual). La concursant amb menys vots es convertirà en la tercera classificada. Un cop passada aquesta primera fase, les dues finalistes que quedin tornaran a actuar i, llavors sí, el públic votarà quina serà la guanyadora.

Segons ha explicat Daniel Anglès, director artístic d'Eufòria, a El matí de Catalunya Ràdio, cada una de les finalistes s'ha preparat dues cançons. Perquè hi hagi la màxima igualtat de condicions, cada finalista té una cançó amb coreografia i una sense, i una és en català i l'altra no. TV3 només ha revelat tres dels títols que cantaran: l'Alèxia farà Vestida de nit, de Sílvia Pérez Cruz; la Carla interpretarà Don't rain on my parade, del musical Funny girl, i la Jim cantarà I'm outta love, d'Anastasia. Anglès creu que serà una final molt renyida i que els percentatges de les finalistes estaran molt igualats.

Quin és el premi per a la guanyadora?

El premi de la guanyadora serà, d'una banda, un contracte discogràfic, i de l'altra, la possibilitat de cantar la cançó de l'estiu de TV3 amb Lildami. De fet, el comiat de la final serà l'estrena del tema estiuenc, que ja interpretaran la guanyadora i el membre del jurat del concurs.

Qui guanyarà la segona edició d''Eufòria'?
stats