PAREUMÀQUINES
Opinió 11/10/2013

N'hi ha prou ensenyant els pits per sortir a portada?

1 min

A la redacció de l'ARA ens vam enfrontar a un dilema. La imatge del dia (i la notícia més llegida a la web) era la de la protesta de Femen al Congrés contra l'avortament. Però n'hi ha prou ensenyant els pits? Quin tractament hi donem? Col·loquem la foto a portada? En fem un pòster al Mirades? La posem dins de la secció en format gran i en perjudici d'algun altre tema? La posem com un simple breu? No la posem? Al final, després de molt discutir vam optar per posar-la com un breu amb foto. De tots els diaris només El Punt Avui no la portava, i la majoria ( La Vanguardia , El Periódico i El Mundo ) la donaven a portada. Ens vam equivocar? L'ideal, per a mi, és el que va fer El País . No la va posar a portada però sí a dins en un pàgina amb informació sobre el Congrés. Malauradament, ahir a l'ARA no teníem cap pàgina amb informació de la cambra baixa.

La crisi és culpa del sobiranisme

La Razón va construir ahir un tema amb una tesi molt clara: el sobiranisme és culpable del declivi econòmic català. I per fer-ho oferia totes les dades des del 2005 que podien demostrar que a Catalunya li havia anat pitjor que a la resta d'Espanya. Al marge que les dades, algunes agafades amb pinces, sobta que no es plantegin la hipòtesi contrària, és a dir, que la crisi ha fet créixer l'independentisme i no a l'inrevés.

Al racó de pensar

CÉSAR VIDAL

ARTICULISTA DE 'LA RAZÓN'

"A les Balears, els nacionalistes catalans creen una situació de caos educatiu només per impulsar el seu programa expansionista"

stats