Política 08/11/2015

El diputat de la CUP Benet Salellas: "Ningú es planteja un escenari amb unes noves eleccions al març"

Ara
1 min
Anna Gabriel i Benet Salellas (CUP) en una reunió al Parlament el 19 d'octubre del 2015 / ACN

BarcelonaEl diputat de la CUP Benet Salellas està convençut que Junts pel Sí i els cupaires arribaran a un acord per investir un nou president de la Generalitat que no sigui Artur Mas i que evitaran, així, que els catalans hagin de tornar a les urnes: "Ningú es planteja un escenari amb unes noves eleccions al març".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a Catalunya Ràdio i a RAC1, Salellas ha recordat que la CUP ha dit per activa i per passiva que no investirien Mas i ha assegurat que seran "coherents fins al final". En aquest sentit, ha lamentat "l'orgull convergent" i ha considerat que "aquesta setmana no l'hauríem de destinar a debatre sobre un candidat que no és de consens". Sobre les possibles alternatives, ha avalat la figura de Neus Munté: "No pertany al nucli més neoliberal de CDC i no està vinculada a cap cas de corrupció".

El cupaire ha assegurat que estan "més disposats que mai" a arribar a un acord al més aviat possible perquè Catalunya necessita "un Govern fort" per aguantar "l'embat de l'Estat".

stats