Antena 3 comença el rodatge de la sèrie de terror ‘El incidente’

La quotidianitat dels habitants d’un petit poble de muntanya es veurà alterada arran d’uns estranys successos que canviaran les seves vides per sempre i que s’aniran repetint fins a desembocar en un gran misteri. Per acabar amb aquests esdeveniments, un grup de veïns iniciarà una investigació per descobrir l’origen d’aquests fets, i, a la vegada, posarà en perill les seves pròpies vides. Aquest és l’argument amb què es presenta El incidente, la nova sèrie de terror psicològic i de misteri que prepara per a Antena 3 la productora Boomerang TV.

Segons avança la cadena en un comunicat, la ficció comptarà amb un elaborat disseny de producció i amb una “innovadora proposta narrativa que, sense perdre la naturalitat, situa la càmera en punts insòlits que reforçaran la tensió i el misteri”. La gravació de la sèrie es fa a la localitat de Cercedilla, que veurà com els seus paisatges apareixen a la petita pantalla retocats per l’ús de la tecnologia digital. El rodatge dels capítols d’ El incidente ha començat aquest mes, i en el seu elenc hi destaquen noms com els dels actors Marta Etura (Lo imposible, Celda 211 ), Miquel Fernández (La gran familia española ), Pepa Aniorte ( Águila roja ), Bárbara Lennie (La piel que habito, El niño ) i Jordi Coll ( El secreto de Puente Viejo, Infidels ), entre molts d’altres.

La nova sèrie, que està previst que s’estreni a finals d’aquest any o a principis del 2015 i que no es perllongui més de dues temporades, està dirigida per Iñaki Peñafiel i Norberto López Amado, que ja es van situar al capdavant d’un altre èxit de la cadena, El tiempo entre costuras.

Més continguts de

El + vist

El + comentat