Mèdia 15/06/2013

ICV exigeix una investigació sobre la detenció de Bertran Cazorla

Els ecosocialistes reclamen que "es depurin les possibles responsabilitats dels policies que hagin actuat de forma incorrecta"

Ara
1 min

BarcelonaICV-EUIA portarà al Parlament la detenció del periodista Bertran Cazorla. La federació ecosocialista demanarà que s'obri una investigació per esbrinar si hi ha hagut maltractaments durant l'estona que Cazorla ha estat detingut a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Jaume Bosch, portaveu d'ICV-EUIA a la Comissió d'Interior i que ha estat en contacte amb el Conseller d'Interior, Ramón Espadaler, mentre ha durat la detenció, ha exigit "l'obertura immediata d'una investigació interna per aclarir les circumstancies de la detenció i el tracte rebut per Bertran Cazorla i que es depurin les possibles responsabilitats dels policies que hagin actuat de forma incorrecta".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Bosch ha anunciat que dilluns ICV-EUIA entrarà al registre del Parlament la petició de compareixença del conseller de l'Interior i del director de la Policia, Manel Prat, perquè informin la Comissió d'Interior. També ingressaran una proposta de resolució que exigirà l'obertura d'un expedient informatiu per aclarir els fets i diverses preguntes al departament d'Interior.

stats