ARA
Mèdia 08/09/2011

L'ARA regala un adhesiu a favor de l'escola en català

El diari ARA inclou aquest diumenge, Onze de Setembre, en tots els exemplars un adhesiu per reivindicar la vigència de l'ensenyament en llengua catalana

Redacció
2 min
Adhesiu 'L'escola en català ARA i sempre'

BarcelonaDavant la sentència del Suprem i la interlocutòria del TSJC que intenta liquidar la immersió lingüística a Catalunya, aquest diumenge, Onze de Setembre, el diari ARA torna a regalar amb cada exemplar un adhesiu que reivindica l'escola en català. És una nova edició del que ja es va distribuir al desembre, quan es va conèixer la resolució del TS.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'adhesiu és una revisió feta per l'equip del diari a partir d'un cartell original del 1920, obra del pintor noucentista Josep Obiols. Si aleshores el lema que acompanyava el vailet que va a escola era “Ja sou de l'Associació Protectora de l'Ensenyança Catalana?”, ara des del diari l'hem substituït per “L'escola en català, ara i sempre”: un recordatori de la llarga tradició que empara l'ensenyament en la llengua pròpia del país. L'adhesiu fa 10x15 centímetres.

L'Associació Protectora de l'Ensenyança Catalana va ser una entitat creada l'any 1898 amb la voluntat d'impulsar aquesta llengua a l'escola. La seva activitat es va estendre fins a finals de la República i va anar guanyant pes a mesura que el catalanisme s'anava fent fort durant el primer terç del segle XX.

Poseu-vos la imatge de l'adhesiu com a foto de perfil del Facebook

A banda de lliurar un adhesiu amb cada diari, l'ARA proposa que els lectors comparteixin aquesta imatge a través dels seus perfils del Facebook. Per fer-ho, cal seguir els següents passos:

1. Descarregueu la imatge des d'aquesta pàgina i deseu-la al vostre ordinador.

2. Entreu al vostre perfil del Facebook, col·loqueu el ratolí sobre l'extrem superior dret de la vostra imatge de perfil actual i feu clic sobre la icona d'un llapis que hi apareix.

3. Cliqueu a "Pujar una imatge" i seleccioneu la imatge que heu desat a l'ordinador.

stats