Mèdia 31/05/2011

Els premis BDigital reconeixen Zyncro, InvoxContact i Recomana

El congrés també ha premiat el sistema Webdom Enlight, que gestiona sistemes d'enllumenat amb LED segons la llum natural

1 min

El congrés BDigital, organitzat pel centre tecnològic Barcelona Digital, ha donat a conèixer avui els guanyadors dels seus premis, que donen suport a idees i projectes innovadors de clara aplicació tecnològica.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En la categoria de petites empreses i emprenedors, el projecte guanyador ha sigut Zyncro, una intranet corporativa basada en el cloud computing. En la de mitjanes i grans empreses, el guanyador ha sigut InvoxContact, plataforma de gestió de comunicació de veu, vídeo, SMS o trucades 3G.

I en l'apartat d'universitats, administracions públiques i institucions, el projecte guardonat ha sigut Recomana, creat pel grup d'investigació DAMA de la UPC. Recomana culminarà amb la creació d'un portal de recomanació de continguts audiovisuals, pensat per donar suport a professors a partir de programes de TV3.

L'altre premi entregat en el marc del congrés, el premi internacional Barcelona SmartCity, ha sigut per al sistema Webdom Enlight, que permet gestionar sistemes d'enllumenat amb LED segons la quantitat de llum natural, millorant l'eficiència energètica.

stats