Mèdia 05/07/2018

Raül Llimós deixarà RAC1 al final d'aquesta temporada

El periodista, que treballa a l'emissora des de la seva creació, vol "emprendre nous reptes"

Ara
1 min
RAC1 canvia Dani Senabre per Raül Llimós al capdavant del ‘Tu diràs’

BarcelonaRaül Llimós se'n va de RAC1. El cap d'esports de l'emissora del Grupo Godó ha anunciat aquest dijous, en un comunicat difós a través de Twitter, que el dia 15, coincidint amb el final de la temporada actual, posarà "punt final a una etapa meravellosa de 18 anys a RAC1", perquè considera que "ha arribat el moment d'emprendre nous reptes professionals", sobre els quals no dona cap més detall.

Llimós formava part de l'equip de l'emissora des del començament, l'any 2000, i el 2002 es va posar al capdavant del programa d'esports 'Primer toc', en substitució de Joan Maria Pou, una tasca que va desenvolupar fins al 2015. A principis del curs passat va tornar a assumir les regnes de l'espai, que va abandonar la tarda per ocupar la franja del migdia. Des del 2011, a més, Llimós dirigeix el departament d'esports de RAC1.

Des de la temporada 2014-2015, Llimós també condueix, els caps de setmana, el programa 'Ultraesports', dedicat als esports de muntanya. Així mateix, el periodista forma part de l'equip de transmissions d''El Barça juga a RAC1'.

stats